Панагюрище Бизнес/икономически уеб сайт

  [BG]   EN   RU  

 
Рейтинг: 3.00
(14)
Бизнес » Търговско и Корпо- Юридическо Съдействие за Изкупуване и Прехвърляне на Фирми ЕООД ООД Дружествени дялове ЕАД АД-акции
Булкоул Експорт 06 - Продажба на пелети дървен материал в Панагюрище-Фабрика за пелети - Фортим ООД
За контакти
Lex.bg - Правата ми
Полезно в Панагюрище
Календар
ПРАВЕН КАТАЛОГ-СПРАВКИ АГЕНЦИЯ ПО ВПИСВАНИЯТА - ТЪРГОВСКИ РЕГИСТЪР
Комплекс "ПРИ ЧУЧУРА "-Кафене · Хранителен магазин гр.Панагюрище
ИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ ПАНАГЮРИЩЕ

БЛОГ АРХИВ
«« юли 2020 »»
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    Бизнес » Търговско и Корпо- Юридическо Съдействие за Изкупуване и Прехвърляне на Фирми ЕООД ООД Дружествени дялове ЕАД АД-акции 13:27
« Обратно
Вземи в gLOG
5 Важни въпроса, на които да си отговорим при регистрация на собствена фирма
5 ВАЖНИ ВЪПРОСА, НА КОИТО ДА СИ ОТГОВОРИМ ПРИ РЕГИСТРАЦИЯ НА СОБСТВЕНА ФИРМА

5 въпроса при откриване на фирма

Ако ви предстои да мислите за регистриране на фирма, то неизменно в главата ви се въртят редица въпроси, които очакват своите отговори. В настоящата публикация ще обобщим кои са основните въпроси, на които да си отговорим преди подобна процедура.
1. Какъв тип фирма да регистрираме
Отговорът на този въпрос може да зависи според обстоятелствата, които определят вашия бъдещ бизнес. Най-често регистрираните у нас фирми за от типа ЕТ или ООД (ЕООД). ПО-долу ще опишем накратко и какви са разликите между тях:
Специфики при регистрация ЕТ
Неограничена отговорност, включително до собственото имущество
Основател е само едно физическо лице
Не се изисква начален капитал за регистриране на ET
Изисква се заплащането на патентен данък, но не и на данък дивидент
Невъзможно е бъдещото преобразуването на дружеството в ООД или ЕООД и се налага нова регистрация на фирма
Специфики при регистрация на ООД/ЕООД
Отговорността е ограничена до размера на дяловото участие в дружеството
Основател може да бъде само едно ФЛ или ЮЛ (ЕООД) или няколко такива (ООД)
По закон минималният начален капитал за регистриране на ООД или ЕООД е 2 лева
Не се изисква заплащането на патентен данък, но се плаща 5% данък дивидент
Възможно е преобразуването на ЕООД към ООД и обратното чрез прехвърляне на дялове между съдружниците
2. Избор на име на фирмата
Избрахте ли името на вашата фирма? Имайте предвид, че то трябва да е абсолютно уникално за страната и нито една друга фирма не трябва да се казва по този начин. Ето няколко добри практики в тази насока:
Колкото по-кратко е името, толкова по-лесно ще можете да го брандирате и да повишите разпознаваемостта на вашия бизнес сред потребителите
Избягвайте цифрите в името, ако можете да регистрирате фирма с уникално такова
Добре звучащото име на фирмата ви прави впечатление и на партньорите ви, които повишават оценката си за вашия бизнес
Никак не е практично да използвате англоезични думи, защото изписването на български може да създаде редица неприятни проблеми
3. Къде е седалището на фирмата
Седалището на една фирма се намира в населеното място, където се намира и нейното управление. Всяка промяна по отношение на адреса и населеното място задължително се отразяват в Търговския регистър, за да не възникнат последващи проблеми в комуникацията с подразделението на НАП, което отговаря за фирмата на локално ниво.
4. Какъв капитал ми е необходим при регистрация на фирма
Както по-горе споменахме, основните видове начален капитал, който е необходим за регистриране на фирма е наистина минимален и това е мярка, която има за цел стимулиране на частната инициатива в страната. За ООД или ЕООД, изискуемият капитал е 2 лева, а за ЕТ такова условие при създаването на фирма не е налично.
5. Колко са основателите
В първа точка направихме уточнението за разликите при регистрация на фирма с един и няколко собственика. Ако сте решили фирмата да бъде изцяло ваша, то можете да изберете ET или ЕООД. В случай че имате няколко съдружника т.е. основателите (включително и вие) сте двама или повече, то следва да се фокусирате около регистриране на ООД, което е най-масово избираният вариант при подобни обстоятелства..
Няма коментари »
6 ТАЙНИ НА УСПЕШНИЯ БИЗНЕС
03.12.2013
Ако често си мислите за регистриране на фирма и започване на собствен бизнес, то неизменно сте си задавали въпроса, кое създава един успешен такъв. Днес ще ви споделим няколко изключително интересни неща, които са помогнали на много хора да изживеят живота на своите мечти.
1. Приемете отговорността за важно ваше задължение.
Никога не се отказвайте от своя идея заради повишената отговорност, която може да дойде с нейното реализиране. Важно е да поемате колкото се може повече отговорности, защото истината е, че днес всеки избягва това. В момента, в който започнете да реализирате този подход успехът няма да закъснее. Преодолейте страха си и спрете да бъдете жертвата.
2. Планирайте своите цели.
При регистрация на фирма и започване на собствен бизнес е добре да знаете посоката, в която се движите и крайна си цел. Поставяйте и по-малки цели за преодоляване във времето, които ще ви дадат мотивацията, от която се нуждаете и ще ви уверят в крайния успех на вашата идея. Не бързайте, а поддържайте устойчивост и високо ниво на стабилност на своя бизнес модел. Къде виждате своята фирма след година, а след 5 години, а след 10 години?
3. Не можете да имате всичко на този свят.
Винаги, когато искате ужасно много да постигнете нещо и да успеете, то ще се наложи да направите компромис с нещо друго. Само глупаците си мислят, че могат да имат всичко на този свят. Жертвите са част от играта, защото зад всеки голям успех се крие една лична жертва.
4. Направете слабите си страни – силни.
Дайте обективна оценка на своите умения и компетенции. Признаването на най-слабите ви страни пред самия вас ще ви даде възможността при регистриране на фирма да можете да се фокусирате върху тяхното подобряване и успешното им превръщане в неподозиран ваш коз.
5. Устремете своя поглед в далечината.
При регистрация на фирма и развиване на собствен бизнес е важно да знаете в каква посока ще поемете утре, другата седмица, след година. Дисциплината при анализа на перспективите е характерна за всеки успешен бизнес модел.
6. Не спирайте да опитвате и ще успеете.
Никой не е казал да продължавате да правите едно и също нещо в тази насока, което е масовото разбиране. Всъщност идеята зад упоритостта е да промените пътя, по който се опитвате да достигнете до крайната цел, а тя да остава една и съща. Не правете грешката да използвате вече доказано неуспешни стратегии, за да постигнете това, което искате. Айнщайн е казал „Лудост е да правиш едно и също нещо отново и отново и да очакваш различни резултати“.
Избери още днес регистрация на фирма от Investconsult Group и приеми предизвикателството да успееш!.
Няма коментари »
4 НЕСТАНДАРТНИ, НО ВДЪХНОВЯВАЩИ ПРИЧИНИ ДА РЕГИСТРИРАМЕ ФИРМА
19.11.2013
Обикновено, когато говорим за регистрация на фирма имаме чисто практични подбуди. Истината обаче е, че зад тях прозират няколко други, по-нестандартни фактора, които ни провокират да създадем собствен бизнес и да съумеем да го управляваме ефективно и успешно.
Баланс между социален живот и работа
Сигурно и на вас като много други хора, които се опитват да планират своето бъдеще ви се налага да работите извънредно и то в моменти, когато никак не искате това да се случва. Избирайки регистрация на фирма вие можете успешно да намерите баланса и хармонията между работата и личния си живот, защото все пак понякога искате да обърнете и специално внимание на своите любими хора, без да се притеснявате от това.
Страст и предизвикателство
Друг интересен фактор, който подтиква мнозина да създадат собствен бизнес е чистата страст и любовта към предизвикателствата. Това най-често са хора, които са авантюристи по душа и обичат да покоряват лични и професионални върхове.
За тях идеята за регистриране на фирма се явява нещо, което е поредна възможност да се отдадат на това, която най-много обичат и което ги зарежда с енергия. Колкото по-голямо е предизвикателството, толкова по-удовлетворени са те, когато съумеят да се справят с него, защото те не са от хората, които се отказват.
По-висока цел
Мнозина от нас създават собствена фирма с идеята да помагат на хората, благодарение на възможностите, които един бизнес предоставя в материален аспект. Това е може би най-алтруистичната причина за стартиране на компания.
В случая обаче е важно да кажем, че тези хора подобряват собствения си живот и същевременно подобряват живота на другите. Този тип хора често са крупни дарители и филантропи, които искат да направят света, държавата или града си – едно по-добро място за живеене и то за всички хора.
Себедоказване
Знаете ли, че според последните данни в САЩ близо 80% от фирмите са регистрирани от хора, които не са били популярни в училище. Благодарение на факта, че те не са получавали нещата на тепсия, както това се е случвало с популярните сред тях, те са постигнали по-високо ниво на мотивация и познания, за да създадат нещо свое и да докажат на обществото, че могат да бъдат неизменна част от него.
Макар според мнозина, това да бива определяно като комплекс за малоценност, то в действителност те достигат критична точка след затвърждаването на своя успех. Отвъд нея, тези хора се приобщават към мотивацията на по-горния тип, решили да регистрират фирма и да започнат собствен бизнес с идеята да променят света..
Няма коментари »
3 ИДЕЙНИ КОНЦЕПЦИИ ЗА РЕГИСТРАЦИЯТА НА СОБСТВЕНА ФИРМА
11.11.2013
Собствен бизнес
Собствен бизнес
Защо хората избират регистрация на собствена фирма? Кое ги кара да предприемат тази стъпка? Какво ги разколебава? А какво ги води? Защо едни хора имат фирми, а други не? Това са част от въпросите, които всеки човек си задава, ако му предстои да започне собствен бизнес. Не, не говорим за правната страна на нещата, а за чисто идейните концепции, които ясно си проличават при подобни избори в нашия живот.
Свобода
Не правят изключение и хората, които просто искат свободата да управляват сами живота си. Те често си мислят, че могат да се справят по-добре от шефовете си в редица направления и това ги подтиква да изберат регистрация на фирма. Ако трябва да сме честни, то именно свободата е разликата между шефовете и служителите. Шефът сам решава как да протече неговия ден за разлика то служителя, който е длъжен да се съобрази с човека, който му плаща заплатата.
Свободата, както знаете обича смелите, а смелите са смели, защото са посегнали да я поискат и да заявят пред себе си и целия свят, че един ден, рано или късно ще я имат. Ще я имат за себе си и своите любими хора.
Мечта
Не можеш да достигнеш звездите докато само се протягаш към тях. Всички опитват да ги достигнат така, но бързо разбират, че се иска нещо повече – скок. Проблемът със скока е, че не сте сигурни дали земята ще е отново там, когато се отлепите от нея в опит да достигнете своите мечти. Това е причината много хора да предпочитат сигурността на това да работят за някой друг.
Ако трябва да бъдем максимално искрени обаче – това е страх. Страх да скочиш и да достигнеш звездите. А земята, тя винаги ще бъде там, за да очаква вашия провал, но само от вас зависи да я оставите с празни ръце и да полетите смело към своята мечта, благодарение регистрирането на ваша фирма.
Его
При регистрацията на фирма се наблюдава тенденцията, че по-склонни да регистрират собствени такива са инициативни хора, които се стремят да изпъкват, както на улицата, така и в обществото. Не разбирайте в случая проявата на Его като нещо неприятно, а дори напротив, защото на практика то откроява успелите от неуспелите, тези които са си повярвали от онези, които се колебаят.
Този момент е съществен при финалното решение т.е. след като вече имаме ясна идея какво искаме да правим и ни предстои регистриране на фирма, то именно егото е това, което ще ни накара да повярваме в себе си, за да мечтаем и за да успяваме..
Няма коментари »
5 ПРИЧИНИ ДА ИЗБЕРЕМ ДРУЖЕСТВО ООД
06.11.2013
Днес инициативите по регистрация на фирми стават все по-популярни у нас с оглед стремежа на голяма част от хората към независимост, провокирана от удоволствието да работим сами за себе си. Естествено съществуват различни по тип юридически лица, чрез които бихме могли да упражняваме любимата си дейност, но днес ще се спрем върху 5 причини да изберем регистрацията на ООД за това.
1. Ограничена отговорност
Ако това е вашата първа фирма, то добре е винаги да имате едно наум и да не допуснете вашият бизнес да се смеси с вашите лични притежания, както това се случва при регистрация на ЕТ например. ООД е съкратено наименование от „Дружество с ограничена отговорност“ и всеки съдружник е отговорен до размера на своята вноска в капитала на дружеството. Така разделяте личните от фирмените финанси и съумявате да постигнете по-високо ниво на доверие между съдружниците, без излишен риск.
2. Малък капитал
След някои законови промени през последните години вече не се изисква голям капитал при регистрация на ООД. Размера на изисквания по закон капитал бе ограничен до едва 2лв и това резонно стимулира икономическите бизнес инициативи от страна на населението, които са асоциирани с лесно събираемия начален капитал.
3. Данъчни предимства
Покриването на изискванията според данъчното законодателство са доста по-лесни за реализиране при регистрация на ООД за разлика от един едноличен търговец. Не е случайно, че все повече хора предпочитат именно ООД като тип дружество, за да реализират своите бизнес амбиции и да съумеят да докажат себе си и да осигурят своята финансова независимост в дългосрочен план.
4. Перспективи
Идеята на всеки бизнес е неговото разширение, разрастване и осигуряването на по-значим финансов резултат за неговите собственици. Благодарение регистрирането на дружество ООД ще можете лесно да мащабирате своя бизнес т.е. ако се наложи крупно разрастване, то това няма да ви коства толкова много време и средства, както при други дружества. В концепцията за фирма от типа на дружествата с ограничена отговорност е заложена именно тази перспектива и резонно много хора го избират заради нея.
5. Съдружниците
У нас рядко някой се решава да реализира своите бизнес мечти самостоятелно. Най-често това правят 2,3-ма или дори повече съдружници с идеята да се подкрепят в своите идеи и да съумеят да бъдат по-гъвкави при евентуалните предизвикателства, с които се сблъскват. Чрез регистриране на фирма от ООД тип ще можете да включите и хора, на които вярвате и на които ще можете да разчитате при реализиране на вашите мечти за успех.
Ако още се колебаете дали регистрация на ООД е най-подходящата стъпка за вас, то можете да се свържете с Investconsult Group и да потърсите нашата помощ в този аспект, за да бъдете сигурни, че правите най-добрия избор за своето бъдеще.
.
Няма коментари »
8 ПРИЧИНИ ДА ЗАПОЧНЕШ СОБСТВЕН БИЗНЕС
29.10.2013
Собствен бизнес
Собствен бизнес
Ако винаги сте мечтали да имате собствен бизнес, то със сигурност претегляте добрите и лошите перспективи за регистрация на фирма. Днес ще ви дадем цели 8 причини, защо да имаме собствен бизнес е една наистина страхотна идея, която може да промени живота ни.
1. Предизвикателството да успееш, там, където другите се провалят
Мнозина от нас стават чести свидетели на потенциала на даден бизнес, но не и на неговото правилно използване. Приемайки предизвикателството за регистриране на фирма, ние ще можем да предизвикаме себе си да вложим всичко, което умеем, за да постигнем успеха, който другите не съумяват.
2. Подобряване на старите и развиване на нови ценни умения
Собствениците на фирми са хора с куп познания, които им позволяват да се справят успешно ден след ден, година след година. Придобиването на голяма част от тези знания става именно след като са решили да регистрират фирма и да започнат собствен бизнес. В допълнение към това тези хора значително усъвършенстват и старите си умения и ги използват ефективно в това, което правят.
3. Бъди шеф на самия себе си
Искаш сам да вземаш решенията? Искаш ти да решаваш накъде да поеме компанията? Бъди шеф на самия себе си – това е една възможност за всички онези, имащи куп страхотни идеи, но са нямали властта да ги реализират.
4. Прави това, което обичаш да правиш
Много хора работят нещо, което не искат заради парите, разбирай заплатата. Наистина ли искаш да прекараш 30 години на една и съща работа? Работа, която дори не харесваш? Би ли пропуснал по-голямата част от радостните мигове в живота си, за да правиш нещо, което не обичаш да правиш?
5. Повече пари и повече свобода
Със самата регистрация на фирма хората следват своите собствени перспективи. Рядко служител в една фирма разполага с повече свобода, отколкото собственикът й. Разполагайки с повече пари, благодарение на своя успешен бизнес ще можете да си гарантирате и повече време за любимите си хора.
6. Създавай, вдъхновявай, прилагай
Създавай собствени концепции. Вдъхновявай клиентите и служителите. Прилагай идеите, които стария ти шеф не е искал да прилага и докажи, че можеш да представиш дори по-успешен бизнес модел от неговия.
7. Преки резултати от свършената работа
Когато имаш собствена фирма лесно можеш да различиш колко точно пари получаваш спрямо работата, която вършиш. Ако резултатът е нисък – работи повече. Получавай повече пари за повече работа, без посредничеството на други.
8. Самодисциплина и личностно усъвършенстване
Мнозина от нас, избирайки регистриране на фирма и стартиране на собствен бизнес го правят с идеята да подобрят себе си. По-големите отговорности ни учат на дисциплина и куп други личностни качества, които ще ни бъдат винаги от полза, без значение от обстоятелствата..
Тагове: собствен бизнес | Няма коментари »
РЕГИСТРАЦИЯТА НА СОБСТВЕНА ФИРМА – ЕДНА ГИГАНТСКА СТЪПКА КЪМ УСПЕХА
21.10.2013
Откриване на фирма
Откриване на фирма
Ако търсите вариант за себе си и своите близки да реализирате своите мечти, то неизменно сте се замисляли за започване на собствен бизнес и за регистрация на фирма, с която да реализирате тази своя идея.
Една латинска сентенция гласи „Audaces fortuna iuvat“или „Щастието спохожда смелите“. Мнозина неуверено поглеждат към така бленуваната мечта за независимост и успех, но рядко някои от тях се престрашава да си опита късмета и да се впусне в следване на целите си. Дали заради народопсихологията ни, дали заради нещо друго,регистрацията на фирма се струва на мнозина прекалено отговорна стъпка, изискваща време, познания и ресурси.
Свободата да работим за себе си обаче не се подарява – тя се извоюва. Поемайки инициативата да направим смелата стъпка към успеха, наречена регистрация на собствена фирма ние доказваме, че сме силно детерминирани в своя стремеж и желание да бъдем независими граждани. Без да се налага да се оплакваме от шефове, без да се налага да се съобразяваме с чужди желания и амбиции, без да правим неща, които не обичаме да правим.
За мнозина кризата днес е сериозен удар по амбициите им и те неуверено изчакват тя да приключи. Истината е обаче, че именно по време на криза разходите за реклама на една фирма например падат в пъти и това дава възможност на никому неизвестни до тогава марки да се преборят за своето подобаващо място под Слънцето, че и да заемат лидерско такова.
Стремежа ни към сигурност се сблъсква с този за независимост и ние трябва да изберем да поемем отговорност за своя избор. Дали да предпочетем да работим ден след ден, работата, която не харесваме с шефа, който ни отблъсква или да се впуснем смело в едно истинско преследване на нашите мечти – своеобразно бизнес приключение, което може да промени живота ни завинаги.
Избирайки регистрация на фирма вие получавате свободата:
Да избирате
Да решавате
Да преценяте
Да водите
Да успявате
Да мечтаете
Протегнете ръка и докоснете всичко онова, което някога сте искали за себе си и своите близки. Усетете тръпката от ефективното управление и вземането на собствени стратегически решения, които да зададат успешния курс за вас и вашият бизнес. Осигурете си един по-щастлив живот, изпълнен с възможности и се уверете, че само звездите са границата на вашия успех.
Имате ли мечта? Имате ли кураж? Имате ли идеи? А искате ли да ги реализирате? Отговорът е един – регистрация на фирма с Investconsult Group Ние подаряваме бъдеще на хората, които го искат!.
Няма коментари »
ВИДОВЕ КАПИТАЛОВИ ДРУЖЕСТВА
14.10.2013
капиталови дружества
капиталови дружества
Ако се интересувате от регистриране на фирма, то неизменно сте се сблъсквали с различните типове дружества, които можете да регистрирате. Днес ще обобщим именно основните видове капиталови търговски дружества, които можете да основете с идеята за развитие на свой собствен бизнес.
На първо място ще споменем ООД (Дружество с ограничена отговорност). Това е типът дружество, който е най-масово използван при регистрация на фирми през последните няколко години. Това естествено се дължи и на олекотената процедура по отношение на изискуемия капитал за неговото основаване, който бе намален драстично с цел стимулиране на частните бизнес инициативи.
Дружествата с ограничена отговорност (ООД) могат да бъдат два подвида. Това зависи от броя на собствениците им. Така например при наличието само на един единствен собственик говорим за ЕООД т.е. еднолично дружество с ограничена отговорност. В случаите, когато собствениците са повече се регистрира ООД.
Едно от предимствата при регистриране на ООД или ЕООД е това, че собственикът/собствениците са ограничени в своята отговорност само до размера на дяловото си участие в капитала на фирмата. Те не носят отговорност за дейността на фирмата със собственото си имущество, което не е част от активите на компанията.
Друг вид капиталово търговско дружество е АД. Абревиатурата идва от фразата „акционерно дружество“. При регистрация на АД се изисква обаче доста по-сериозен капитал (50 000 лева минимално) и това е вероятно една от причините този тип предприятия да не са толкова много. Разбира се такава причина могат да бъдат и редица други обстоятелства, които значително усложняват деловодството на фирма от подобен тип.
Третият вид капиталово дружество, за което ще говорим днес е т.нар. КДА – командитно дружество с акции. При него като цяло се наблюдава хибридна структура, която смесва елементи от АД и КД (командитно дружество). У нас е рядкост регистрацията на КДА поради редица специфични постановления, законови изисквания и намаленото доверие между хората. При този тип фирми се изисква наличието на поне 4-ма съдружници. Единият от тях е с неограничена отговорност (комплиментар) т.е. отговорността му включва и личните му активи, а не само дяловото му участие. Останалите 3-ма съдружници (командисти) не са задължени да бъдат неограничено отговорни.
При регистриране на фирма от капиталов тип се наблюдават редица разлики спрямо регистрацията на персонални дружества (СД, КД). Най-голямата и съществена от тях обаче касае отговорността. Именно при капиталовите дружества собствениците на фирмата са отговорни за задълженията на фирмата само до размера на своята вноска в капитала на компанията, без това да включва личните им притежания. Това подтиква към регистрацията на фирми от типа на ООД (и ЕООД), АД и КДА да има значително по-висок интерес през последното десетилетие..
Тагове: капиталови търговски дружества | Няма коментари »
ЗАЩО ДА РЕГИСТРИРАМЕ ФИРМА?
07.10.2013
Защо да регистрираме фирма
Защо да регистрираме фирма
Нуждата от регистрация на фирма се усеща все по-осезаемо с оглед днешните условия, при които работи българският бизнес. Преди всичко обаче една фирма като отделно юридическо лице печели повече доверие от страна на своите партньори и клиенти в дългосрочен план, което е и сериозна причина да реализираме подобна стъпка в своята бизнес стратегия.
Откриването на фирма ще подчертае вашата увереност в това, което правите и ще ви осигури детерминираността, която ви е нужна, за да повярвате в успеха на своята крайна цел. Поемайки подобна отговорност, Вие ще заявите ясно пред потребителите, партньорите и дори пред самите себе си, че сте решени да развивате дългосрочен бизнес модел и да преследвате идеята, в която несъмнено вярвате.
Един от най-честите парадокси при хората, които искат да развиват собствен бизнес е отлагането. Много от тях не бързат с регистриране на фирма, защото изпитват паническа неувереност. Това може да се окаже сериозна спънка и така иначе добре планираният бъдещ бизнес да остане само на хартия.
Избирайки регистриране на фирма, ние правим един сериозен скок към сбъдване на нашите планове и цели. Така, ние категорично и безапелационно показваме, че наистина искаме да правим това, което сме решили и то не е останало само като спонтанна утопия в нашите глави.
Ако трябва да сме максимално обективни и точни, то ще кажем, че всеки, който е избрал регистриране на фирма е направил своята първа стъпка към сбъдване на мечтите си. Една първа стъпка към свободата да работиш за себе си и да разполагаш ефективно със своето време, за да можеш сам да управляваш живота си и да бъдеш истински свободен в контекста на този факт.
Чисто в административен план, самото регистриране на фирми може да се окаже изключително далновидна стъпка, която да ви направи предпочитан доставчик на предлаганите от вас продукти или услуги. Можете да си дадете ясна сметка за това, когато ви се наложи да работите с по-големи фирми, които се стараят да поддържат 100% изрядна документация. Така вие ще сте подготвени да отговорите на подобни предизвикателства и да сключвате договори между юридически лица, а тази възможност понякога е разликата между това да успеете и това да се провалите.
Не се колебайте! Не се подценявайте! Не отлагайте! Действайте, защото утре може да бъде късно да изживеем онзи желан живот докато вършим нещата, които обичаме и можем. Регистрирайте своя фирма днес и усетете вдъхновяващата сила на успеха, която ни кара да се движим все по-напред, все по-успешно, все по-уверено..
Тагове: защо да регистрирате фирма | Няма коментари »
РЕГИСТРАЦИЯ НА ООД И ЕООД ON LINE
16.01.2013
Регистрирането на фирми /ЕТ,ООД,ЕООД,АД/ е възможно да стане напълно дистанционно. За целта е необходимо да попълните полето „заявка“ и да го изпратите на нашия имейл адрес. Ние ще ви върнем изготвените документи с пълни указания за необходимите заверки и подписи. След подписване на документите от ваша страна, същите могат да се изпратят до кантората ни чрез куриер, дължимата сума за регистрацията на фирмата- чрез наложен платеж по същия куриер. По същия начин можете да получите и готовата вече фирма заедно с фирмения печат.
07 Юли 16, 13:27   

0.1424