Панагюрище Бизнес/икономически уеб сайт

  [BG]   EN   RU  

 
Рейтинг: 3.00
(14)
Бизнес » Търговско и Корпо- Юридическо Съдействие за Изкупуване и Прехвърляне на Фирми ЕООД ООД Дружествени дялове ЕАД АД-акции
Булкоул Експорт 06 - Продажба на пелети дървен материал в Панагюрище-Фабрика за пелети - Фортим ООД
За контакти
Lex.bg - Правата ми
Полезно в Панагюрище
Календар
ПРАВЕН КАТАЛОГ-СПРАВКИ АГЕНЦИЯ ПО ВПИСВАНИЯТА - ТЪРГОВСКИ РЕГИСТЪР
Комплекс "ПРИ ЧУЧУРА "-Кафене · Хранителен магазин гр.Панагюрище
ИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ ПАНАГЮРИЩЕ

БЛОГ АРХИВ
«« юли 2020 »»
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    Бизнес » Търговско и Корпо- Юридическо Съдействие за Изкупуване и Прехвърляне на Фирми ЕООД ООД Дружествени дялове ЕАД АД-акции 13:34
« Обратно
Вземи в gLOG
РЕГИСТРИРАНЕТО НА ФИРМИ СЪС СЕДАЛИЩЕ В ДРУГИ ГРАДОВЕ Е БЕЗ ОСКЪПЯВАНЕ
Уважаеми клиенти,
Във връзка със зачестилите въпроси относно това дали можем да регистрираме фирма ООД, ЕООД, АД, СД или ЕТ със седалище в друг град и съответно каква ще е цената за такава регистрация, ви уведомяваме ,че това е възможно без да дължите никакви допълнителни такси.В стандартните случаи кореспонденцията се води по имейл или телефон и се налага не повече от два пъти да разменяме документи помежду си,което като в най-скъпия си вариант- с куриер е не повече от 10 – 15 лева. Входирането на всички заявления в Търговския регистър става по електронен път,така ,че няма проблем да се регистрира фирма със седалище в който и да е град в България .
Тагове: регистриране фирма варна пловдив бургас стара загора русе хасково ямбол плевен габрово велико търново сандански враца монтана | Няма коментари »
НОВИ НИСКИ ЦЕНИ ЗА РЕГИСТРАЦИЯ НА ФИРМИ
11.01.2012
Уважаеми клиенти,
С последните промени в Тарифата за таксите,събирани по Закона за търговския регистър значително бяха намалени всички такси за регистрация на ЕООД, ЕТ, ООД,СД,КД и АД, както и за всички последващи промени /пререгистрация/ по партидата на дружествата включително: вписване на ново седалище, ново име,прехвърляне на дялове при ООД и ЕООД, приемане и напускане на съдружници в ООД и ЕООД, вписване /назначаване/ на нов управител на ООД и ЕООД, назначаване на прокурист и т.н.За да се приложат новите такси, обаче, има условие заявлението да се подава по електронен път чрез електронен подпис, който начин за входиране на заявления нашата кантора прилага от много време. По този начин цените,които ние можем да ви предложим за регистрация и пререгистрация на ЕТ,ЕООД, ООД ,СД,КД и АД са 50 % по-ниски от таксите,които вие бихте заплатили ако подадете заявление директно в някое от поделенията на Агенция по вписванията. В тази връзка за нас е удоволствие да ви уведомим,че цените ни за регистрация и пререгистрация са актуализирани в съответствие с намалените държавни такси и към момента можем да се похвалим с най-ниската цена за регистрация и пререгистрация. Пълният ценоразпис можете да видите в секция „Цени“ в нашия сайт..
Тагове: еоод, оод, регистрация на еоод, регистрация на оод, регистрация на фирма,регистрация фирма, регистриране на еоод, регистриране на оод | Няма коментари »
РЕГИСТРАЦИЯ НА ООД
16.09.2010
Как се извършва регистрация на ООД фирма?
Регистриране на фирма ООД се извършва от нас след като ни подадете онлайн необходимите документи за регистрирането на фирмата.
В нашия уеб сайт можете да направите това от тук: Регистрация на ООД фирми.
Тагове: оод, регистрация на оод, регистрация на фирма, регистрация на фирми,регистриране на оод | Няма коментари »
РЕГИСТРАЦИЯ НА ЕООД
16.09.2010
Как се извършва регистрация на фирма тип ЕООД
Регистриране на ЕООД фирма се извършва от нас след като подадете онлайн необходимите документи.
В нашия сайт можете да го направите от тук: Регистрация на ЕООД фирма.
Тагове: еоод, регистрация на еоод, регистрация на фирма, регистрация на фирми,регистриране на еоод | Няма коментари »
РЕГИСТРАЦИЯ НА ФИРМА
16.09.2010
Добре дошли в нашия блог за Регистрация на фирми
Уебсайт registracia na firma.com предлага услуги по регистрация на фирми и регистриране на ЕООД, извършва още регистриране на ООД фирма, а също така и пререгистрация на фирми в Търговския регистър.
Извършваме качествено и бързо регистрацията на фирми и работим с ниски цени за регистриране на фирмата ви. Нашите цени за регистриране на фирми може да видите настраницата ни цени.
.
Тагове: регистрация на фирма, регистрация на фирми, регистрация фирма, регистрация фирми, регистриране на фирма, регистриране на фирми | Няма коментари »
07 Юли 16, 13:34   

0.0851